“Ontdek, ontwikkel, ontvouw:
Haal meer uit jezelf en bereik meer bij de ander!”

…in beeld

ACT2DO begrijpt dat het oog ook wat wil. Laat mensen iets lezen en ze vergeten het. Laat ze het zien en ze zullen het zich herinneren. Wil jij het krachtige medium van beeld en geluid gebruiken om een leersituatie te ondersteunen  of om jezelf en je bedrijf te presenteren? In co-creatie komen we tot een mooi plaatje. Meer weten? Neem dan contact op met ACT2DO!

Voorbeeld informatieve film

…in geluid

ACT2DO laat ook graag zijn stem horen. Zoekt u een stem om uw reclame, e-learing of bedrijfsfilm in te spreken. Luister dan naar de demo. Joël Mooij heeft een vriendelijke en warme stem waarmee hij verschillende soorten producties op aansprekende manier kan inspreken.

Voorbeeld Voice Over

Wat anderen over Joël zeggen

footer-lijn-traint

Joël is een uitermate veelzijdig mens….sterk in ontwikkelingsgerichte activiteiten en communicatie (waarbij hij uitblinkt in creatieve teksten). Als trainer/acteur een kei in het bespreekbaar maken van het moeilijk bespreekbare.

Herman Berk

Joël speelt creatief en soepel in op m’n vragen en de cases van de deelnemers. Met zijn inlevingsvermogen, manier van feedbackgeven en HRM kennis een zeer complete trainingsacteur.

Petra Westers

Joël is betrokken en enthousiast. Hij plaatst zich naast je en denkt met je mee, maar spiegelt ook en stelt vragen om ook andere mogelijkheden te onderzoeken die je zelf nog niet had gezien.

Jeroen Bezemer

CONTACT

Postadres:  Vughterstraat 92-B | 5211 GL ‘s-Hertogenbosch
06 44 40 86 83 | info@act2do.nl