“Ontdek, ontwikkel, ontvouw:
Haal meer uit jezelf en bereik meer bij de ander!”

heading-DISC

DISC gedragsanalyse

ACT2DO maakt voor het ontdekken van kwaliteiten en talenten gebruik van het kleurrijke DISC-model. DISC laat zien wat iemands voorkeuren zijn in gedrags- en communicatiestijlen. Dat is een mooi vertrekpunt om deze stijlen nog effectiever in te leren zetten. DISC geeft ook inzicht in hoe je beter kunt aansluiten bij de stijlen van anderen om zo tot een effectievere samenwerking te komen. Een DISC analyse maak je door in ongeveer tien minuten een vragenlijst in te vullen. Je krijgt een verbluffend nauwkeurig en persoonlijk rapport met heldere beschrijvingen en concrete adviezen.

Toepassingen van DISC

DISC voor wie?

De kracht van DISC is zijn eenvoud en heldere taal. De ervaring leert dat medewerkers van allerlei achtergronden en opleidingsniveaus met DISC kunnen werken. Daarom is het ook bij uitstek een teaminstrument. Teamleden leren elkaar beter kennen en stemmen meer op elkaar af. Wanneer iedereen vanuit kracht bijdraagt aan een team, creëer je een basis voor succes.

ACT2Do is DISC gecertificeerd

Wat anderen over Joël zeggen

footer-lijn-traint

Joël is een uitermate veelzijdig mens….sterk in ontwikkelingsgerichte activiteiten en communicatie (waarbij hij uitblinkt in creatieve teksten). Als trainer/acteur een kei in het bespreekbaar maken van het moeilijk bespreekbare.

Herman Berk

Joël speelt creatief en soepel in op m’n vragen en de cases van de deelnemers. Met zijn inlevingsvermogen, manier van feedbackgeven en HRM kennis een zeer complete trainingsacteur.

Petra Westers

Joël is betrokken en enthousiast. Hij plaatst zich naast je en denkt met je mee, maar spiegelt ook en stelt vragen om ook andere mogelijkheden te onderzoeken die je zelf nog niet had gezien.

Jeroen Bezemer

CONTACT

Postadres: Vughterstraat 92-B | 5211 GL ‘s-Hertogenbosch
06 44 40 86 83 | info@act2do.nl