“Ontdek, ontwikkel, ontvouw:
Haal meer uit jezelf en bereik meer bij de ander!”

heading-acteert

Trainingsacteur

Als trainingsacteur faciliteer ik mensen om te experimenteren met gedrag en om effectiever te worden in hun zakelijke communicatie. Dit kan bijvoorbeeld heel goed in het concept van de Spreekkamer (zie film). Acteren en theatrale interventies kunnen ook breder ingezet worden om binnen organisaties ontwikkeling en beweging in gang te zetten.

Try-out gesprekscoaching

Veel mensen vinden zakelijke gesprekken (zoals sollicitaties, functionerings- en slechtnieuwsgesprekken) en presentaties best spannend. Er kan veel van afhangen en je moet het in één keer goed doen. ACT2DO kan je heel praktisch ondersteunen door zulke gesprekken eerst te oefenen (een ‘try-out’) vlak voor het echte gesprek in de praktijk. De film laat zien hoe dit werkt!

Voorbeelden van gesprekken

Feedbackgesprekken
Verzuimgesprekken
Functioneringsgesprekken
Beoordelingsgesprekken
Ontwikkelgesprekken
Omgaan met weerstand
Sollicitatiegesprekken
Klantgesprekken
Adviesgesprekken
Telefoongesprekken

Enkele modellen waarmee ik werk:

DISC (licensie), Insights Discovery, Management Drives, STAR, RET (ABC), MBTI, Roos van Leary, Kernkwadranten (Ofman), Teamrollen (Belbin), Transactionele Analyse, NLP , LSD, SMART, IK-boodschap, GGG (feedback), SKILL/WILL matrix, Assertiviteit etc.

Acteren in bedrijf

Vertellen is vergeten, laten zien is onthouden. ACT2DO kan samen met andere acteurs op een bijeenkomst of congres op een leuke manier thema’s en dilemma’s verbeelden om daarmee de dialoog onder de medewerkers of deelnemers aan te wakkeren. Meer weten?

Kleinkunst

Joël Mooij schrijft geregeld teksten en liedjes voor kleinkunst en treedt hiermee af en toe op bij festivals of open podia. Het verbeelden van kleine dingen die soms groot kunnen voelen, is zijn stijl. Luister bijvoorbeeld eens naar zijn chanson over de veranderingen in de stad Utrecht.

Podia

Joël was o.a. finalist bij Utrechts Kleinkunst Festival 2015, speelde mee in de winnende voorstelling Café Theater Festival 2013 (jury- en publieksprijs) en schreef een ontroerend lied voor de stomavereniging wat in 2014 door SBS6 hart van Nederland is gebruikt.

Wat anderen over Joël zeggen

footer-lijn-traint

Wat een geweldig optreden: kippenvel van ontroering gecombineerd met schaterlachen. Dat is en heerlijk balans die je maar weinig mee mag maken. Bedankt voor een heerlijke middag!

Rozemarijn

Geweldig! Je bent voor mij top!

Hansje

Je hebt er een fan bij. Geraakt!

Petra

Alsof je er zelf een hebt...zo goed ben je in de huid gekropen van 'de stoma'. Niet alleen grappig maar vooral heel echt, heel ontroerend en (helaas) ook zo waar! Top gedaan

Carlijn

CONTACT

Postadres:  Vughterstraat 92-B | 5211 GL ‘s-Hertogenbosch
06 44 40 86 83 | info@act2do.nl