heading-act2do

over ACT2do

ACT2DO richt zich op datgene wat er is en hoe je dat optimaal kunt benutten. Wat er in zit, kan je eruit halen. ACT2DO inspireert en ondersteunt mensen om zich te ontvouwen, te ontwikkelen en om zichzelf te laten zien. Het is van onschatbare waarde als mensen gezien en gehoord worden zoals ze écht zijn.

ACT2DO helpt mensen om hun vaardigheden te ontwikkelen en te versterken. Daarnaast vindt ACT2DO het belangrijk dat mensen leren hoe zij kunnen leren. Dat doe je door bewust te ervaren, door feedback te vragen, door te reflecteren en jezelf opnieuw af te stemmen op je omgeving. ACT2DO ondersteunt graag mensen op deze ontdekkingstocht. Alles wat nodig is, zetten we in; training, games, beeld en geluid. Door alle zintuigen aan te spreken creëren we optimale leermomenten!

Joël Mooij

Joël Mooij (1976) is trainer, (stem) acteur én ‘verbeelder’ bij ACT2DO.

Hij zet zijn kwaliteiten en talenten in om het beste uit mensen en teams naar boven te halen en om leren leuk te maken. Meer weten over zijn achtergrond? Kijk dan op LinkedIn.

icon-facebook   icon-twitter   icon-linkedIn

heading-act2do-visie-2

Visie op leren

Of je nu van een individu, team of organisatie uitgaat: het is belangrijk om te weten wie je bent (identiteit), wat je kunt (je potentieel, je talenten) en wat je wilt (je passie, hoe je het verschil wilt maken). Bewustzijn van dit unieke pakket maakt dat je een omgeving kunt opzoeken of creëren waarin je het best tot je recht komt.

Omdat omgevingen en organisaties veranderen, is het nodig dat je regelmatig bepaalt hoe je jouw unieke pakket afstemt op de situatie. Wat mag je meer laten zien? Waarin kan je sterker zijn? Hoe matcht jouw passie (nog) met de koers van de organisatie waarin je werkt?

Mensen leren het meest als ze het zelf willen, als ze goed ondersteund worden door hun omgeving (manager) én als de lessituatie zoveel mogelijk lijkt op hun dagelijkse werk. Deze combinatie zorgt voor een optimale transfer van het geleerde naar de praktijk.

heading-act2do

Algemene Voorwaarden

ACT2DO voert opdrachten uit op basis van een aantal algemene voorwaarden. Tenzij met opdrachtgevers schriftelijk andere afspraken zijn gemaakt, houdt ACT2DO zich aan de toepassing van het eigen reglement. U kunt het volledige reglement lezen door op de volgende link te klikken: act2do-algemene-voorwaarden .

heading-act2do-visie-2

Privacyverklaring AVG

AC2DO vindt het belangrijk om zorgvuldig met gegevens van derden om te gaan. U kunt hier alles over lezen in ons privacyreglement: act2do-privacyreglement . Als u nog specifieke vragen heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens dan kunt u ons gerust mailen op: privacy@act2do.nl

Wat anderen over Joël zeggen

footer-lijn-traint

Joël is een uitermate veelzijdig mens….sterk in ontwikkelingsgerichte activiteiten en communicatie (waarbij hij uitblinkt in creatieve teksten). Als trainer/acteur een kei in het bespreekbaar maken van het moeilijk bespreekbare.

Herman Berk

Joël speelt creatief en soepel in op m’n vragen en de cases van de deelnemers. Met zijn inlevingsvermogen, manier van feedbackgeven en HRM kennis een zeer complete trainingsacteur.

Petra Westers

Joël is betrokken en enthousiast. Hij plaatst zich naast je en denkt met je mee, maar spiegelt ook en stelt vragen om ook andere mogelijkheden te onderzoeken die je zelf nog niet had gezien.

Jeroen Bezemer

CONTACT

Postadres:  Vughterstraat 92-B | 5211 GL ‘s-Hertogenbosch
06 44 40 86 83 | info@act2do.nl