“Ontdek, ontwikkel, ontvouw:
Haal meer uit jezelf en bereik meer bij de ander!”

heading-verbeeld

Verbeeldt…

Als je weet wie je bent, wat je kan en wat je wilt is het nog niet gemakkelijk om dit met impact te presenteren aan de wereld om je heen. In co-creatie ontwikkelt ACT2DO de presentatie van jou en je boodschap in tekst, beeld en geluid.

…in tekst

Een mooi verhaal of metafoor doet zoveel meer dan feiten. Zoek je iemand die samen met jou in tekst kan verbeelden wie jij bent, wat je kan en wat je wilt? Wil je dit bijvoorbeeld gebruiken voor je site, voor een elevator pitch of in een film? Spelenderwijs komen we samen tot jouw lijftekst. Meer weten? Neem dan contact op met ACT2DO.

…in beeld

ACT2DO snapt dat het oog ook wat wil. Laat mensen iets lezen en ze vergeten het. Laat ze het zien en ze zullen het zich herinneren. Wil jij het krachtige medium van beeld en geluid gebruiken om een leersituatie te ondersteunen of om jezelf en je bedrijf te presenteren? In co-creatie komen we tot een mooi plaatje! Meer weten? Neem dan contact op met ACT2DO.

…in geluid

ACT2DO laat ook graag zijn stem horen. Zoekt u een stem om uw reclame, e-learing of bedrijfsfilm in te spreken. Luister dan naar de demo. Joël Mooij heeft een vriendelijke en warme stem waarmee hij verschillende soorten producties op aansprekende manier kan inspreken.

Voorbeeld Voice Over

Wat anderen over Joël zeggen

footer-lijn-traint

Joël is een uitermate veelzijdig mens….sterk in ontwikkelingsgerichte activiteiten en communicatie (waarbij hij uitblinkt in creatieve teksten). Als trainer/acteur een kei in het bespreekbaar maken van het moeilijk bespreekbare.

Herman Berk

Joël speelt creatief en soepel in op m’n vragen en de cases van de deelnemers. Met zijn inlevingsvermogen, manier van feedbackgeven en HRM kennis een zeer complete trainingsacteur.

Petra Westers

Joël is betrokken en enthousiast. Hij plaatst zich naast je en denkt met je mee, maar spiegelt ook en stelt vragen om ook andere mogelijkheden te onderzoeken die je zelf nog niet had gezien.

Jeroen Bezemer

CONTACT

Postadres:  Waterstraat 3-G | 3511 BW Utrecht
06 44 40 86 83 | info@act2do.nl